TOP LISTE: Her Er De MEST Børnevenlige Kæledyr

Billede: Rawpixel.com

Rigtig mange får et kæledyr på deres barns/børns opfordring. Er dette tilfældet, er det vigtigt, at det kæledyr, man nu engang får, er børnevenligt. I denne artikel giver vi vores bud på de fire mest børnevenlige kæledyr.

Rigtig mange børn elsker dyr, og derfor er det heller ikke atypisk, at et barn plager sine forældre om at få et kæledyr. Nogle forældre står stædigt fast på, at der ikke er tid eller overskud til et kæledyr, mens andre bukker under og lader deres lille guldklump diktere dagsordenen.

Hvis man bukker under og indvilliger i at få et kæledyr, stiller man sig sandsynligvis dette spørgsmål: Hvilket kæledyr bør vi vælge, hvis vi ønsker et børnevenligt et af slagsen? Det får du vores bud på herunder.

Disse 4 kæledyr er yderst børnevenlige

Herunder følger vores bud på, hvilke kæledyr der er de allermest børnevenlige.

# Hund

Hunden er det mest populære kæledyr i Danmark, og det med ganske god grund. En hund bliver altid en stor del af familien, fordi den er kærlig, kvik og legesyg.

Rigtig mange hunde er meget børnevenlige, og de plejer at være gode til at fornemme, hvorvidt et barn er bange eller ej. Man ser ofte, at hunde beskytter børn.

En hund kræver en del arbejde. Den skal nemlig luftes et par gange dagligt, og så kræver det en stor indsats at dressere og opdrage den.

En hund kan ikke være alene særligt lang tid ad gangen, så hvis man skal på ferie, skal hunden enten med eller passes på anden måde.

En hund skal naturligvis også fodres, så man skal forvente lidt udgifter til hundefoder.

# Kanin

Hvis man synes, at en hund er et lidt for stort kæledyr, er et fint alternativ en kanin. En kanin er meget let at passe, og den kan være både inden- og udenfor.

Holder man en kanin i bur, skal man sørge for at vaske buret jævnligt, da en kanins fordøjelsessystem fungerer ekstremt god, for at sige det på en pæn måde.

Hvis man kæler meget med sin kanin, er den forholdsvis let at gøre tam.

# Fugl

Mange fugle er yderst lette at passe, og derfor forfalder mange forældre til at vælge dette som deres barns kæledyr.

Undulater er særligt populære - også fordi de kan blive ret tamme, hvis man giver dem meget opmærksomhed.

En fugl koster sjældent særligt meget, og fuglefoder er også i den billige ende. Der er derfor masser af argumenter for at vælge en fugl som kæledyr til sit barn.

# Hamster

Hamsteren er også en sikker vinder, når det kommer til et børnevenligt kæledyr. Det er en lille gnaver, som er yderst let at håndtere. Er man god mod sin hamster, er der stor chance for, at den bliver yderst tam.

Der er en del arbejde forbundet med at have hamster. Buret skal nemlig hyppigt renses, og så skal man selvfølgelig også sørge for, at hamsteren ikke sulter.

Tak til Danish Skin Care

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Danish Skin Care, der er eksperter i hudpleje. Har du brug for rådgivning om bumser, hudorme, talgknopper eller noget fjerde, er det folkene fra Danish Skin Care, du skal have fat i. Det ved de nemlig alt om!

Tusind tak for hjælpen med denne artikel!

Relaterede nyheder