Bedste Gulv Til Hunde

Billede: FWStudio

Hvis der er noget, der er hårdt ved gulve, så er det skarpe kløer fra hunde. Intet kan hurtigere forvandle et splinternyt gulv til en værre omgang ridset træ. Man er altså nødt til at anskaffe sig noget gulv, der kan modstå kløerne bare en lille smule. Gulvet må i øvrigt heller ikke være alt for glat. Hvis det er det, så kan hundene ikke gå ordentligt på det. 

Først og fremmest, så er det vigtigt, at du vælger en træsort, der er hård og slidstærk. Hvis man vælger plankegulve i hårdt træ, der oven i købet er af god kvalitet, så vil det godt kunne modstå det værste slid fra hunde. 

Herefter skal du også have styr på lakken. Vil man have hund, så anbefaler vi helt klart, at du også vælger en stærk lak. Lakken er med til at beskytte gulvet og tager de værste ridser. 

Hvis du ikke er så meget til træ, så er et andet meget slidstærkt alternativ fliser eller klinker. Klinker og fliser er generelt et rigtig god valg, hvis man har praktikken for øje. Det er nemt at holde, rengøre og så er det naturligt slidstærkt. 

Til gengæld vil et gulvtæppe få det svært med dyr i hjemmet. Det vil hurtigere blive slidt, og det er meget svært at gøre rent, når først der er sket et uheld.

Relaterede nyheder