Bedste Gulv Til Værksted?

Billede: Pixabay / SplitShire

Skal du have nyt guld på dit værksted, men er i tvivl om hvordan det skal være?

Her vil jeg komme med nogle forslag til dit nye værkstedsgulv, jeg håber du kan bruge dem til noget.

  • Fliser

Det mest optimale gulv til et værksted er fliser og alt efter typen af fliser du vælger, kan man nærmest tabe hvad som helst uden at gulvet får et mærke. I dag findes der så mange flotte slidstærke fliser. Så er det fliser du vælger til dit værksted, så bliver det næste: Hvilken type flise og farve skal det være.

  • Trægulve

Har du et lille værksted, hvor du laver små lækre ting som keramik eller snedkerarbejde, så er det helt klart et trægulv du skal have. Det ser super lækkert ud og passer lige ind i stilen.

  • Beton

Et betongulv er naturligvis også en mulighed og nu kan du også få forskellige typer af gulve, hvor du selv kan vælge farven. Det kunne være lidt cool at have et pink gulv på sit motorcykelværksted eller et helt sort guld med glimmer i.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med at finde dit kommende gulv til dit værksted og at du har kunnet bruge ovenstående til inspiration.

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til dette blogindlæg. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs øreringe produkter. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense

Relaterede nyheder