Bedste Gulv Til Sommerhus?

Billede: Pixabay / _Alicja_

Står du og skal have nyt gulv til dit sommerhus og du er i tvivl om hvilket gulv du skal vælge?

Så læs med her og se om jeg kan inspirere dig til dit kommende gulv.

Bedste gulv til sommerhus?

  • Trægulv

Det flotteste gulv til et sommerhus er helt klart et trægulv, det er både smukt og naturligt. Et trægulv er også forholdsvis let at holde, det skal blot fejes og tørres over med en våd klud og så er det nærmest klar igen.

  • Fliser

Fliser er ofte brugt i sommerhuse, da det er utrolig slidstærkt og er hårdfør overfor mindre børn og hundepoter. Her kan det også være en fordel at få installeret gulvvarme, så du også kan holde varmen i sommerhuset på kolde dage, som der godt kan være en hel del af  i den danske sommer.

  • Gulvtæppe

Det er naturligvis også den mulighed at have væg til væg tæppe i sit sommerhus. Her skal man bare hele tiden passe på med ikke at spilde og det er heller ikke særlig venligt overfor pels fra blandt andet hunde, da det har det med at sætte sig fast i tæppet.

  • Løse tæpper

Der er også mange, hvor de har trægulve eller fliser hvor de bruger et tæppe til at lægge under for eksempel spisebordet for at skabe lidt hygge og varme. Eller de bruger et lille tæppe, der hvor man står meget.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til artiklen. Hos Perlen Odense shopper du et stort udvalg af Julie Sandlau varer.

Relaterede nyheder