5 Populære Hobbyer For Seniorer

Billede: rawpixel.com

Som senior har man ofte en masse tid. Man er ikke længere en del af arbejdsmarkedet, så de otte timer, som man dagligt brugte på sin pind, kan nu bruges på andre ting såsom nye hobbyer. I denne artikel kommer vi med lidt inspiration, hvis du mangler ideer til en kommende hobby.

Mange pensionister rammes af et tomrum i beyndelsen af tilværelsen som pensionist. Det kan være svært at omstille sig fra at være en fast del af arbejdsmarkedet til ikke længere at være det. Pludselig har man otte timer dagligt, som skal fyldes ud.

Heldigvis er der en masse fede hobbyer, som man kan dyrke som senior. Herunder giver vi vores bud på fem af de mest populære.

1) Golf

Golf er en fed sport. Dels er den hyggelig, og så kræver den ikke fysisk som en teenager. Den kan spilles af alle aldre, og så har sporten den store fordel, at man kan spille mod hinanden på tværs af niveauer grundet reglen om handicap.

2) Dans

Dans er heller ikke nogen tosset hobby. Man bliver så glad, når man bevæger sig - særligt hvis det er til musik; og sådan er det med dans. Mange tror, at de skal have en partner for at begynde til dans, men sådan er det slet ikke. Man kan sagtens troppe op på egen hånd, så parres man blot med en i samme situation.

3) Svømning

Svømning er en ideel træningsform for mange ældre, da man selv styrer, hvor meget man yder i bassinet. Det kræver naturligvis en voldsom fysisk at være elitesvømmer, og dette er nok for meget at forlange af en senior, men hvis man bare tuller rundt i vandet, kræver det ikke alverdens kræfter.

4) At rejse

Rigtig mange drømmer om at se så meget af verdenen som muligt, men i løbet af det meste af livet har man faktisk ikke tid til lange jordomrejser. Det har man dog som senior, så hvis man har fysik og penge til at rejse, er det bare at få pakket kufferten.

5) Hækling

Hækling er naturligvis ikke for alle, men rigtig mange bliver faktisk grebet af det. Hækling er en god måde, hvorpå man kan udfolde sin kreativitet. Samtidigt med man er kreativ får man rent faktisk produceret en masse brugbart. Man kan hækle nyt tøj til børnebørnene eller lignende.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for støtten til dette indlæg. Hvis du står og mangler noget til boligen findes der næppe et sted med større udvalg. Få både Kitchenaid maskiner, designermøbler og alt muligt andet interiør til din bolig hos Illums Bolighus.

Relaterede nyheder