Sådan Bliver Du En Bedre Nabo

Billede: Pixabay.com

Der er ikke noget mere irriterende end en nabo, som hverken har tidsfornemmelse eller forståelse for de andre i nabolaget.

Hvis du gerne vil undgå at blive den upopulære nabo blandt de andre i nabolaget, så vil vi her give dig nogle tips til, hvordan du bliver en venlig og eftertænksom nabo

Kend dine naboer

Det er på alle måder en fordel at kende sine naboer, dette er et rigtig grundlag for, at kunne hjælpe dem bedst muligt, men samtidig kan du også selv komme ud for en situation, hvor du selv kunne bruge lidt nabohjælp.

På den måde kan dig og dine naboer komplementere hinanden med hjælp i ny og næ, hvis du altså kommer godt ud af det med dine naboer.

Det kan også være dine naboer har børn, hund eller lignende, hvilket kunne være en god ting at vide, så du f.eks. ikke kommer til at vække helt små børn, hvis de sover til middag, eller lader en låge stå åben, så hunden kan stikke af.

Det kan også være du har mere til fælles med dine naboer, end du lige havde troet, hvilket kan føre til længerevarende venskab.

Hvis du kommer godt ud af det med dine naboer, så er der også større chance for at de vil kunne tolerere, hvis du skulle komme til at skabe lidt støj til en fest eller anden form for sammenkomst.

Lyd stopper ikke ved hækken

En anden ting, som dine naboer hurtigt kan blive voldsomt irriteret over er, hvis din sans for tid og sted ikke lige spiller helt som det burde.

Det kan være dine naboer har haft en lang arbejdsuge med tidlige mødetider, hvor de så ser frem til en lørdag, hvor de endelig kan sove lidt længere.

Det sidste de ønsker her er en nabo, som vælger at klippe græsset, hækken eller vælger at foretage sig andre støjende aktiviteter, mens det stadig er meget tidligt om morgenen.

Tænk dig derfor en ekstra gang om, inden du begynder at støje alt for meget, mens dine naboer sover, deres børn sover til middag eller lignende, det kunne jo være du havde mulighed for, at udsætte dette til et andet tidspunkt.

Hav respekt for dine naboers ting

Uanset om du har lånt en plæneklipper, hækkeklipper eller måske en bil af din nabo, så bør du håndtere disse ting med lidt ekstra respekt, da disse ting ikke er betalt med dine penge.

Det kan også være du er på besøg hos dine naboer, og kommer til at ødelægge en stol, en designplakat eller et glas, så vil en god nabo selvfølgelig tage fejlen til sig, og tilbyde at erstatte dette, eller betale for at få det fikset.

Du kan hele tiden sætte situationen op imod, hvad du selv havde forventet af dine naboer, i en sådan situation.

Hold styr på dine kæledyr

Hvis du har selv har kæledyr som hunde, katte eller måske noget helt tredje, så vær gerne opmærksom på, at det ikke lige er sikkert, at dine naboer har samme kærlighed til dine kæledyr, som du selv har.

Du bør derfor holde dine kæledyr på din egen grund, medmindre naboerne er okay med, at du har kæledyr med ind på deres grund.

Hvis du så er ude at gå tur i nabolaget med din hund, så er det langt de færreste naboer der bryder sig om, at du ikke samler op efter din hund, men derimod lader det ligge på græsset, vejen eller i dine naboers indkørsel

Der er mange ting du kan gøre, for at holde dig på god fod med dine naboer, hvoraf dette blot er nogle af dem.

Når alt kommer til alt, så er det bare en langt større fordel, at være gode venner med sine naboer, det kan hjælpe en i rigtig mange forskellige situationer.

Relaterede nyheder