Hvordan Fjerner Man Hundehår Fra Sofaen?

Billede: canva.com

De fleste hunde vil i en eller anden grad fælde, og det betyder at dine møbler og gulvtæpper kan optage en betydelig mængde hundehår.

I dette indlæg giver vi dig nogle metoder til at fjerne disse hundehår så dine gæster ikke får tøjet dækket til i de mange hår.

Der findes faktisk mange metoder, men i dette indlæg fokusere vi på nogle af de meste simple men stadig effektive metoder som du kan bruge for at fjerne de mange hundehår.

3 måder at fjerne hundehår fra møblerne

Det er faktisk nemmer end man skulle tro at få de mange hår væk fra møblerne.

Her har du 3 forskellige metoder du kan bruge for at fjerne hundehår fra dine møbler:

  • En fugtig gummi handske. En nem måde at fjerne hundehår på er at tage en gummihandske og gøre den våd på overfladen. Herefter fører du blot den hånd henover dit møbel, og vasker hårene af i en spand eller under en vandhane.
  • En blanding af vand og skyllemiddel. Find en sprayflaske og lav en blanding af en smule skyllemiddel og vand, spray blandingen på ikke-polstrede møbler og tør af med en klud efterfølgende.
  • Kraftig støvsuger. Hvis du har en tilstrækkelig effektiv støvsuger kan du med fordel bruge denne til de polstrede møbler. Det kræver dog en støvsuger af en vis kaliber for at udføre dette.


Tak til Zensehome for deres støtte til udarbejdelsen af dette indlæg. På deres hjemmeside kan du få svar på spørgsmål som “hvad er smart home” og en lang række andre områder vedrørende fremtidens hjem.

Relaterede nyheder