Hvor Kan Man Købe Sous Vide Poser?

Billede: Pixabay.com

Sous Vide er fransk og betyder “under vakuum”. Sous Vide er også en tilberedningsform, som hos mange er blevet vældig populær, og skyder også mere og mere frem herhjemme. Vi giver dig her et overblik over, hvad Sous Vide er, og hvad man skal bruge, for at kunne tilberede Sous Vide.

Websites hvor du kan købe Sousvide Poser:

FoodFreaks.dkQuickParts.dk
SousVide.dkWupti.dk
Barlife.dkProShop.dk

Hvordan fungerer Sous Vide?

Når man skal tilberede mad Sous Vide, skal man først og fremmest, have fat i en vakuumpakker. De råvarer man vælger at tilberede, skal nemlig vakuumpakkes så man kan være sikker på, at de kan holde på saften og smagen.

Når det så er gjort, skal vi have fat i vores Sous Vide maskine. Det kan enten være en Sous Vide stav, eller en Sous Vide vandovn alt efter, hvad man som forbruger foretrækker at benytte.

En Sous Vide maskine fungerer på den måde, at den varmer vandet op til den ønskede temperatur, samtidig med at den cirkulerer vandet, så den ønskede temperatur vedligeholdes gennem hele tilberedningen.

Når den ønskede temperatur så er nået, kan posen med råvarerne tilsættes, og de kan derefter tilberedes i lige så lang tid, som man ønsker. Sous Vide er ideel til, at langtidstilberede råvarer som kød, fisk eller lignende.

Hvor kan jeg købe Sous Vide poser.

Når man tilbereder mad Sous Vide, skal man som sagt først have vakuumpakket sine råvarer, hvilket også vil sige, at man skal have fat i poser til, at lægge sine råvarer ned i.

Der findes heldigvis mange forskellige udbydere af vakuumposer, både på internettet via online webshops, men skam også i de fysiske butikker. Hvis man derfor skulle være så uheldig, ikke at kunne få fat på vakuumposer i sit nærområde, kan man altså bare bestille dem hjemmefra.

Det er selvfølgelig muligt, at handle sine vakuumposer på Sous Vides hjemmeside, hvor man også finder et utal af smarte Sous Vide maskiner, samt inspiration og hjælp til madlavningen.

Derudover kan man også handle vakuumposer hos forskellige mellemhandlere, hvor Imerco blandt andet er en af de store virksomheder, som også har vakuumposer til rådighed.

Ellers vil det i langt de fleste tilfælde være muligt, at købe vakuumposer hos udbydere, som sælger vakuumpakkere. Her er en af de helt store spillere Elgiganten, som har flere forskellige vakuumpakkere på lager, og som derfor selvfølgelig også sælger tilhørende vakuumposer.

Der er altså rig mulighed for nemt, at kunne handle vakuumpakkere og poser. Skulle du være så uheldig, at der ikke ligger en udbyder af vakuumpakker eller poser i dit nærområde, kan du altså nemt og enkelt bestille disse, via diverse webshops.

Er der forskel på Sous Vide poser?

Når det så kommer til, at skulle vælge imellem de forskellige vakuumposer på markedet, burde dette ikke være noget synderligt svært valg.

Mange vakuumposer minder nemlig rigtig meget om hinanden, og der er ikke de helt store forskelle imellem dem. Dog er der lige nogle få praktiske forskelle, på nogle af vakuumposerne.

Der kan nemlig f.eks. være forskel på, hvor meget en enkelt vakuumpose kan indeholde, eller hvor mange forskellige vakuumposer, en hel rulle indeholder.

Derfor ville det være en god ide, at gøre op med sig selv, hvor meget man har behov for, at vakuumposen som minimum bør kunne indeholde. Det ville nemlig være noget så ærgerligt at finde ud af, at man har købt en hel rulle vakuumposer, som ikke har kapacitet nok til den mængde af mad, som man ønsker at tilberede.

Poser til bestemte maskiner

Det er dog ikke helt lige meget, hvilke vakuumposer, som du vælger at købe, da det ikke er alle vakuumposer, som passer til alle vakuumpakkere. Det er derfor vigtigt, at du køber de rigtige vakuumposer.

Hvis du har en kammer vakuumpakker i hjemmet, skal du købe de glatte vakuumposer. Disse passer nemlig til langt de fleste professionelle kammer vakuumpakkere. Disse er selvfølgelig også allesammen godkendt og egnet til fødevareforbrug.

En anden mulighed er, at købe de rillede vakuumposer. Hvis du ejer en mere almindelig vakuumpakker, vil disse passe hertil. Det kunne f.eks. være vakuumpakkere fra iVide, Caso, OBH eller Foodsaver.

Det er derfor både vigtigt, at du er helt sikker på, hvor meget du vil have din vakuumpose til, at kunne indeholde, men samtidig er det også vigtigt, at du er helt klar over, hvilke poser, som passer til lige præcis din vakuumpakker.

Hvordan finder jeg rundt i alt det?

Når man først er blevet afklaret med, hvilken vakuumpakker man er i besiddelse af, vil man altså heller ikke skulle bøvle ret meget med, at finde ud af, hvilke vakuumposer, som passer til.

Inde på Sous Vides online webshop finder du vakuumposer, som er opdelt i kategori efter om det henholdsvist er glatte eller rillede vakuumposer. Derudover giver de også en oversigt over, hvilke vakuumpakkere, som poserne vil passe til.

Du får altså et skarpt overblik over, hvilke vakuumposer du bør købe og det eneste du skal finde ud af er, hvilken vakuumpakker du er i besiddelse af, så du nemt kan bestille de vakuumposer, som passer til din vakuumpakker.

Når man så en gang har fundet ud af, hvilke vakuumposer, der passer til den vakuumpakker man har stående derhjemme, vil det næste køb af vakuumposer ikke være lige så besværligt, da man nu er fuldt bevidst omkring, hvilke vakuumposer man skal købe, og på den måde gør hele købssituationen en hel del lettere.

Relaterede nyheder