9 Udvalgte Sous Vide Stave Og -maskiner Til Under 1.500kr

Billede: Malidate Van

Hvis du går og overvejer, at købe en Sous Vide stav eller maskine, vil denne artikel hjælpe dig godt på vej til, at finde den rigtige ved, at opridse nogle af de forskellige muligheder, som findes på markedet.

Sous Vide er fransk og betyder “under vakuum”, og bliver mest anvendt til kød og fisk. Tilberedelses formen fungerer ved, at anvende en såkaldt Sous Vide stav, eller en anden Sous Vide maskine.

Sous Vide maskinen har til formål, at opvarme vandet til den ønskede temperatur, hvorefter kødet, eller andre råvarer sættes ned i vandet. Herefter tilberedes råvarerne så i lige så lang tid, som der ønskes.

Hvis det er kød man ønsker at tilberede, vakuumpakkes kødet først og dernæst sættes ned i vandet. Dette er med til at sikre, at kødet holder på næringsstofferne og smagen, under tilberedningen. Dette gør samtidig også kødet dejlig mørt.

Der vil i denne gennemgang være en række affiliate-links, hvilket vil sige, at vi modtager kommision såfremt, at du handler hos en af vores foreslåede udbydere. 

Vi vil dog stadig garantere, at vi er her for at hjælpe og guide, hvilket til hver en til overskygger vores kommercielle hensigter. Vil der opstå en mulighed for, at forholde sig kritisk over for et produkt, vil vi så sandelig også gøre det. 

Melissa 16310170

 • Ekstremt velegnet til kød
 • Brugervenligt display
 • Fornuftig kapacitet på trods af størrelse
 • God bevægelsesfrihed

Denne Sous Vide maskine er topscorer, hos det danske forbrugerråd Tænk, og det svenske forbrugerråd Råd og Rön.

Velegnet til kød

Denne maskine er rigtig praktisk, at tilberede kød i, da den har en kød holder, som følger med i købet af denne maskine. Denne Sous Vide maskine er hverken den største, eller den dyreste på markedet, men hvis man kan nøjes med en mindre model, som ikke fylder så meget i køkkenet, er dette et rigtig godt bud, på en fuldendt Sous Vide maskine.

Kapacitet

Melissa 16310170 har en kapacitet på 6 liter i sin beholder, hvilket ikke er lidt, men det er langt fra samme mængde, som de største maskiner kan indeholde. Denne maskine har ca en tredjedel mindre kapacitet, end de største Sous Vide maskiner har.

God bevægelsesfrihed

Melissa 16310170 er udstyret med en 92 cm lang ledning, hvilket giver god bevægelighed og plads til maskinen. Derudover er maskinen fremstillet af rustfrit stål, og har både temperaturdisplay og timerdisplay.

Skulle man have lyst, er det også muligt, at holde øje med kødet mens det bliver tilberedt. Maskinen er nemlig udstyret med plastiklåg med stort tempereret glas vindue.

Melissa 16310170 er altså en maskine, som egner sig perfekt til forbrugeren, som ønsker at tilberede kød med Sous Vide, men samtidig ikke ønsker en maskine, som fylder ret meget i køkkenet, og ikke skal bruge over 6 liters kapacitet.

SE PRISEN

Steba SV50

Denne Sous Vide stav er ligesom den forrige, topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk, og det svenske forbrugerråd Råd og Rön.

 • Lille temperaturafvigelse
 • Alsidigt produkt
 • lavt energiforbrug, høj spændevidde

Lille temperaturafvigelse

En af de ting, som gør at Steba SV50 Sous Vide er en fantastisk Sous Vide stav er, at den både er mobil og let håndgribelig, men samtidig også, at den har en meget lille afvigelse i temperatur. Den er estimeret til maks, at afvige med 0,5 grad, hvilket er en meget lille afvigelse.

Alsidigt produkt

Mange forbinder Sous Vide stave med tilberedningen af kød, og glemmer derfor måske, at Sous Vide også kan tilberede andre fødevarer. Steba SV50 Sous Vide er et af de produkter inden for Sous Vide, som er absolut mest brugervenlig, til andre fødevarer end kød. Dette skyldes bl.a. dens lille størrelse, kombineret med optimal ydeevne.

Steba SV50 Sous Vide er et af de produkter, som hører ind under cirkulator kategorien, hvilket vil sige, at produktet har en lille motor, som cirkulerer vandet rundt i gryden, og sikrer dermed en jævn temperatur i vandet under hele tilberedningen.

Lavt energiforbrug, høj spændevidde

Produktet er i besiddelse af et stort temperaturområde, hvilket gør, at produktet bruger mindre energi på, at varme vandet op. Samtidig kan produktet varme vand helt op til 90 grader, hvilket gør, at produktet kan bruges på flere forskellige måder under tilberedning. Derudover giver det også mulighed for, at tilberede over rigtig lang tid, hvis det er det man ønsker.

SE PRISEN

Champion SV 310

Champion SV 310 er, ligesom de to første produkter, topscorer hos forbrugerrådet Tænk.

 • Alsidigt produkt
 • Temperaturdisplay og timerdisplay.
 • Brugervenlig
 • Udviklet design

Alsidigt produkt

Dette produkt minder meget om Steba SV 50, da det har en spændvidde på 92 grader, men dette produkt er også meget alsidigt, da det kan tilberede mange andre råvarer end bare lige kød, ved hjælp af Sous Vide. Dette gør, at man kan tilberede sine råvarer over rigtig lang tid, og ved forskellige temperaturer

Temperatur og Timerdisplay

Champion SV 310 er udstyret med et timerdisplay og temperaturdisplay, som er placeret på produktets håndtag, så det vender op af gryden, når produktet benyttes. På den måde kan du nemt og manuelt indtaste den ønskede temperatur og tilberedningstid. Hvis du ønsker at ændre disse, er det altså også nemt og hurtigt, at ændre i tilberedningen af dine råvarer.

Brugervenligt produkt

Dette produkt er ekstremt nemt at starte op, og montere på gryden, samtidig med, at produktet har en vægt på 1,2 kg, hvilket gør det til et meget let produkt. Produktet har derudover en kapacitet på 15 liter, og kan cirkulere op til 8,2 kilo vand i minuttet.

Udviklet design

Hvor dette produkt sandsynligvis skiller sig mest ud, fra de andre produkter er ved, at produktet ved denne model er mere gennemtænkt og stilrent. Dette er selvfølgelig en smagssag, men både displayet og håndgribeligheden ved produktet er med til, at produktet bliver lettere anvendeligt, og samtidig vedligeholder et flot design.

SE PRISEN

Sansaire Sous Vide

 • Smukt design
 • Professionelt brug
 • Større og mere overskueligt display

Denne model er testvinder hos det norske testsite Klikk.no.

Denne Sous Vide stav adskiller sig fra mange andre Sous Vide stave på den måde, at den er cylinderformet, og og går mere ud i et, hvor andre Sous Vide stave ofte har adskilt stål enhed og håndtag. Dette produkt er også noget større, end mange andre traditionelle Sous Vide stave, hvilket dog ikke behøver være en ulempe. da den både kan klare mere vand, samtidig med, at designet stadig er utroligt elegant

Professionelt brug

Denne model kan klare mere vand, end de fleste andre Sous Vide stave, nemlig helt op til 23 liter vand, hvilket gør produktet fordelagtigt til, at bruge, hvis man skal forberede mad, til en større forsamling end til hverdag.

Dette gør også, at produktet er mere anvendeligt, til professionelt brug. Dog er den ikke meget tungere, end andre Sous Vide stave, den er derimod en smule højere og en smule bredere i toppen, og en smule bredere i bunden. Dette tillader den derimod at have flere kræfter, og som sagt være i stand til, at kunne klare mere vand.

Større og mere overskueligt display.

Der er display på langt de fleste Sous Vide stave, men på dette produktet, er displayet en anelse mere overskueligt og brugervenligt, da selve produktet er større end mange andre Sous stave.

Dette er et ideelt produkt, hvis man leder efter en Sous Vide stav, både til forbrug i hverdagene, men også ønsker at have muligheden for, at kunne tilberede mad Sous Vide, til større sammenkomster end dem, hverdagen byder på.

Dette kunne f.eks. være til højtider, familiesammenkomster eller andre begivenheder.

SE PRISEN

OBH 7946 Immersion

 • høj kapacitet
 • Lav afvigelse i temperatur
 • Rustfrit stål
 • Denne Sous Vide model er topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd og Rön.

  Høj kapacitet

  Dette produkt er muligvis ikke lige så håndgribeligt og nemt, som nogle af de andre Sous Vide stave, og måske heller ikke lige så stilrent, i designet. Produktet har derimod nogle andre kvaliteter, som gør det til et rigtig fint produkt.

  f.eks. har produktet en kapacitet på helt op til 30 liter, med en effekt på 1500 watt. Det er altså et produkt, som kan tilberede langt flere råvarer og cirkulere meget mere vand, end mange andre Sous Vide stave, af mere stilrene og håndgribelige designs.

  Lav afvigelse i temperatur

  Derudover har den noget nær den laveste afvigelse i temperatur, som kunne tænkes af en Sous Vide stav. Dette produkt afviger nemlig kun med 0,1 grad, fra den rette temperatur, hvilket på alle måder er meget fordelagtigt.

  SE PRISEN

  Caso SV 200

  • Let, håndgribelig og effektiv
  • Lav afvigelse af temperatur

  Let, håndgribelig og effektiv

  Caso S 200 er en let og håndgribelig Sous Vide stav, men udover det, er den også meget effektiv.

  Denne Sous Vide stav har nemlig en kapacitet på helt op til 30 liter og med 880 watt. Sous Vide staven kobles på siden af gryden, og da den ikke fylder ret meget, af der mere plads, til de råvarer man ønsker, at tilberede.

  Derudover har denne Sous Vide stav også en meget lille afvigelse i temperatur. Hvis man f.eks. sætter temperaturen til, at være 60 grader, kan man med denne Sous Vide stav forvente, at temperaturen vil afvige med maks 0,1 grad, hvilket er super effektivt.

  SE PRISEN

  Witt EasySousVide

  • Stilrent design
  • Sikkerhedsfunktioner

  Stilrent design

  EasySousVide er endnu en Sous Vide Stav, i et utrolig stilrent og flot design. Modellen er let og håndgribelig, og fylder heller ikke ret meget, nede i gryden. Modellen tilkobles kanten af gryden, og stabiliseres på den måde, nede i selve gryden.

  Sikkerhedsfunktioner

  Produktet er udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner og alarmer, så den har mulighed for, at alarmere dig, hvis noget skulle gå galt. Produktet er udstyret med sikkerhedsfunktioner, som f.eks. fortæller, hvis den er ved at overophede, vandstanden i gryden bliver for lav, og den er også udstyret, med en automatisk slukfunktion.

  Produktet er udstyret med hele 1000 watt, et temperaturinterval fra 40 til 95 grader, og derudover har den en temperatur afvigelse på 0,1 grad helt op til 60 grader.

  SE PRISEN

  Severin SV2447

  • Praktisk og stilrent
  • Non stick beholder
  • Meget præcis tilberedning

  Med Severin SV2447, får du et produkt, som både er lille og praktisk, men som også kan tilberede kød, fisk og mange andre råvarer, med høj kvalitet.

  Praktisk og stilrent

  Severin SV 2447 er en vandovn, hvilket vil sige, at den har egen beholder, som fungerer præcis som en gryde. Severin SV 2447 har en kapacitet på 6 liter, hvilket ikke gør produktet til det største og mest kapacitet rige produkt, men den fylder derimod heller ikke ret meget, og kan tages med overalt.

  Produktet passer altså perfekt ind, i køkkenet til hverdagen, og kan sagtens tilberede mad nok til, at mætte en hel familie. Den er derudover også let anvendelig, og man kan uden problemer, ændre i tilberedningstid og temperatur.

  Non stick beholder

  Beholderen, som skal holde på vandet nede i maskinen, og på den måde fungere som gryde, er ikke fastlåst til maskinen. Derfor kan beholderen let tages op, hvilket er meget praktisk, hvis man ønsker at rengøre beholdere, efter man har tilberedt sin mad.

  Meget præcis tilberedning

  Severin SV2447 kan tilberede utrolig præcist, og har en spændvidde i temperatur fra 44- og helt op til 99 grader. Når man så har indtastet den ønskede tilberedningstemperatur, vil produktet maks afvige med 1 grad, fra den ønskede temperatur. Dette giver dig en meget præcis og effektiv tilberedning, af dine råvarer.

  SE PRISEN

  Anova precision cooker

  • Effektiv og mobil
  • Wifi tilkobling
  • Stilrent design

  Effektiv og mobil

  Af et produkt, som er meget håndgribelig og let at tage med på farten, er dette produkt utrolig kraftfuldt, da det kommer med 900 watt, så den kan opvarme vandet relativt hurtigt. Derudover afviger den kun temperaturen med maks 0,1 grad.

  Wifi tilkobling

  Dette produkt kan også tilkobles internettet, så du via den tilhørende app, hvor du så via din iphone/android, kan styre produktet fra. Dette er utroligt effektivt, da denne tilberedningsform er tilegnet langtidstilberedning, så hvis du har ærinder du vil ordne mens tilberedningen er i gang, vil dette ikke være et problem.

  Stilrent design

  Produktet kommer med et lækkert display, hvorpå man kan indtaste de nødvendige indstillinger, og generelt er denne Sous Vide stav rent stilmæssigt, utroligt velgennemført, så det falder naturligt ind, med det andre produkter, som er at finde i et køkken.

  SE PRISEN

  Relaterede nyheder