6 Tegn På, At I Er Klar Til At Flytte Sammen

Billede: Pixabay.com

Har du været sammen med din partner i et godt stykke tid, og har i efterhånden både tandbørster, sko og overtøj hjemme hos hinanden? Føler i, at i kender hinanden ud og ind, og i er stadig forelskede og glade for hinanden? Så går i sikkert også med tanker om, hvorvidt i skal slå pjalterne sammen og spare lidt på huslejen.

Det er selvfølgelig en meget stor ting at flytte sammen, som man uden tvivl begge skal være klar til. Samtidig skal man også forberede sig på, at man kommer til at se andre sider af sin partner end man er vant til.

Hverdagen med ens partner kan være fantastisk, men den er også langt fra den første nyforelskelse, hvor alle døgnets timer bliver brugt i dobbeltsengen. Hvordan ved man så, om man er klar til at flytte sammen? Her er seks tegn på, at i er klar til at flytte sammen.

1. Toiletbesøg kører uden problemer

Det er de færreste, der ikke foretrækker at gå på toilet i de hjemlige rammer. I starten kan det være grænseoverskridende at være på toilet imens ens partner er i lejligheden. Hvis i er kommet over dette punkt, hvor toiletbesøgende hverken er akavede eller lignende, er det et godt tegn!

Hvis i oven i købet kan gå på toilettet sammen, er i allerede super komfortable med hinanden.

2. Du accepterer hans nørdede ting

En fælles bolig betyder også fælles indretning. Dette betyder altså, at du kommer til at skulle acceptere nørdede superhelte-plakater, spillekonsoller osv. Hvis du allerede nu kan forestille dig at leve i en indretning, der bærer præg af dette, så er det et rigtig godt tegn.

3. Beskidt vasketøj

Holder en af jer af et rent hjem, hvor alt står snorlige, og den anden er et værre rodehoved, vil i formentlig løbe ind i nogle konfrontationer på den front. Derfor bliver i formentlig nødt til at indgå nogle kompromisser og forsøge at møde hinandens behov. Kan i det, så er det rigtig godt.

4. I kan lave ingenting sammen

Når man bor sammen, så kan hver dag ikke være en fest, der er fyldt med cafe-besøg, biografture, picnics osv. Hverdagen vil uomtvisteligt betyde, at man også kommer til at have aftener, hvor man ingenting laver.

Hvis i allerede nu holder af bare at være sammen, uden absolut at skulle lave noget, er i godt rustet til hverdagen sammen.

5. I har hver jeres liv

Selvom man flytter sammen for at være mere sammen, så er det stadig enormt vigtigt at have et liv uden for forholdet. I får masser af tid til at putte på sofaen, derfor er det vigtigt at huske jer selv og jeres egne interesser.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe printere.

Relaterede nyheder