3 Uundværlige Køkkenredskaber

Billede: Pixabay.com

Medgivet. Der findes rigtig mange køkkenredskaber i kategorien ‘nice to have’. En række redskaber er dog i kategorien ‘need to have’, og i denne artikel har vi samlet vores bud på de 3 mest uundværlige køkkenredskaber.

Hvis du sidder og basker med vingerne, og der ikke er længe til, at du flyver fra reden for første gang, er det sikkert uundgåeligt, at du skal ud og investere i en masse inventar til dit kommende hjem.

Du skal have møbler til stuen, så du slipper for at sidde på gulvet, praktiske ting til toilettet, så du kan holde dette rent og nydeligt, og så skal du have en masse køkkenredskaber, så du på bedste Jamie Oliver-manér kan diske op med den ene hofret efter den anden, når du skal forkæle dig selv og eventuelle gæster.

Herunder kommer vi med vores bud på de 3 ting, der er mest uundværlige i et køkken - i hvert fald hvis man er typen, der laver mad i dette af og til. Det er jo ikke alle, der gør det. Her på redaktionen kender vi flere, der har boet i en lejlighed i flere år uden på noget tidspunkt at tænde for hverken ovnen eller en af kogepladerne.

De nøjes med Take Away-mad eller rugbrød, og fred være med det. Langt de fleste laver dog mad dagligt, og hvis du er en af dem, vil nedenstående elementer være uundværlige for dig i dit køkken.

1) Gode gryder

Man bruger gryder til rigtig mange forskellige retter. Derfor er de naturligvis uundværlige at have i sit køkken. Gryder fås i mange forskellige prisklasser, og der ses store kvalitetsspring, når man betragter det samlede grydemarked.

Folk har naturligvis alle forskellige behov, men det er de færreste, der fortryder, at de investerer i et sæt gode gryder. Dels gør gode gryder madlavningen lettere, men derudover holder gryder af høj kvalitet typisk også væsentligt længere end billige gryder, hvorfor det kan være en billigere løsning på den lange bane at bruge lidt ekstra penge på sine gryder.

2) En mirkobølgeovn

For nyligt var jeg hjemme hos en ven, der til min skræk og rædsel ikke havde en mikrobølgeovn. Jeg var seriøst i chok. Så mange spørgsmål pressede sig på. “Hvordan laver du så popcorn?!”, “Får du aldrig varme rester?!”, “Er du psykopat?”

Alle på redaktionen er enige om, at en mikrobølgeovn er uundværlig. Det er ikke altid, man lige orker at lave et større måltid, og så er det altså dejligt let at kunne smide en færdigret i sin mikrobølgeovn.

Derudover er mikrobølgeovnen ekstremt værdifuld, når det kommer til at opvarme rester. Jeg tror personligt, at jeg ville smide væsentligt mere mad ud, hvis det ikke var så let at opvarme rester i sin mikrobølgeovn, som det er.

3) Gode knive

Det er både frustrerende og farligt at have skuffen fyldt med sløje, dårlige knive. Dels er det vildt frustrerende at stå og bakse med en kniv, der ikke er i stand til at løse den opgave, man sætter den til.

Derudover er der væsentlig større risiko for, at en sløv kniv smutter ud af hånden på en, hvis man lægger mange kræfter i, og det er selvsagt ikke særligt hensigtsmæssigt.

Tak til Danish Skin Care

Ovenstående artikel er blevet til med hjælp fra Danish Skin Care, der sælger cremer, som kan hjælpe dig med at få en smuk og lækker hud.

Derudover skriver Danish Skin Care også utallige guides, der kan hjælpe dig med at få en smukkere hud. Tjek blandt andet deres guide mod bumser her: https://www.danishskincare.dk/min-hud/bumser-uren-hud/.

Relaterede nyheder